What is it?

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Maanantai :)


Jaahas ja takaisin arkeen. Eihän tälläistä jaksa!

Noh mutta. Aloitetaanko vaikka uudesta korviksesta? Kävin sen nyt sitten laittamassa :) Kyllä se pari tuntia kuumotti oikein kunnolla ja vähän jotain sattuikin, mutta nyt on jo ihan rauhallinen, vähän turvonnut kai? :D Valitsin koruksi tuollaisen sinisen napin, jonka näette kuvasta. Lisäksi kuvassa komeilee peruskorvis-kohdalla Cybershopista ostettu noppakorvis :)

Tänään meillä oli koulussa äidinkieltä, englantia ja käsitöitä.
Käsityöt - argh - vihaan. Jotenkin ei vaan ole meikäläisen heiniä ompeleminen varsinkaan. Taas syntyi uusi ei-minkään-näköinen käsityö. Ja seuraavan tekoon on aikaa vain 9 tuntia. Enkä edes tiedä mitä tekisi :D

Koulun jälkeen oli bänditreenit. Tosiaan, bändin nimi on Colorful Youth ja se nyt on tällä nimellä pyörinyt vasta tämän vuoden. Meikäläinen siirrettiin sinne syksyllä 08, kun edellinen bändi hajosi.
Tällä hetkellä työn alla olevat kappaleet ovat; Haloo Helsinki - Perjantaina sekä Linkin Park - Leave out all the rest. Meni ihan jees :)

Hehee! Tähän päivään mahtui vielä taas kirjaperheen kasvaminen! Eli hain postista Stephenie Meyerin kirjan Epäilyksen. Myös Breaking Dawn on tulossa, mutta loppu bookplussan varastosta :<
Toukokuun lopulla saan myös Twilight-penaalin! :D

Tämän päivän kirjoitus jäänee lyhyeksi sillä maanantait ovat usein kamalan tylsiä!
Ajattelin nyt kuitenkin kasata vielä yhden aihealueen blogilleni. Silloin tällöin kun käyn shoppailemassa, kirjoitan siitä aina tänne, joten voihan tätä jonkinnäköiseksi muotibloginpuolikkaaksikin kutsua? En tiedä.

Huomenna olisi seitsemän tuntia koulua; tanssi, jonka jälkeen kiirehdin tallille.
Toivottavasti kerkeän koneelle :) Enköhän, sitten kun tulen tallilta. :)

Minä suuntaan nyt Reetan kanssa nukkumaan, hyvää yötä.
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit saavat asiallisen vastauksen :)