What is it?

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Tämän illan läksymenu + RAKKAAT YSTÄVÄNI.<3

Äidinkieli.
Moniste.
Tässävaiheessa monet kai sanovat, että haahaa, johan on helppoa. Jaah - kun ei ole.
Neljä talukkoa - 45 minuuttia.

Done.

Enkun läksyjä en edes jaksa miettiä - kyllä ne läksyt kerkeää tekemään aivan hyvin koulussakin. ;)

Tämän yön entryssäni haluan kertoa teille kolmesta rakkaimmista ystävistäni. Ja nyt sit menee kirjotus oman murteen puolelle ja kirjotus lähinnä ihkutukseksi, mut kerrompaha mielipiteeni suoraan :D

Ei kaveripiiriä vaan kunnioituksen ympyrä
Frendien puolesta en sodi täällä turhaan
Kateus, se ei koskaan sovi tähän kuvaan
Mä en tarvi teeskentelijöit vierelle
Sen takii piiri vaan pienenee
Ei voi avautua kelle vaan,
mun sydän käyttää kypärää ku Edelmann
Pätkiä kappaleesta Cheek - Side


Eiköhän aloiteta ykkösestä, Jessestä! <3 Jätkä, joka tietää musta enemmän kuin kaiken. Paljon takan paljon edes. Ainut ihmine joho luotan 24/7. Vois sanoo sit että ois semmonen parasystävä? En oikeestaa tiedä mitä tekisin ilman tätä ihmistä. Oisin aika lost. Kuningas mun korttipakas, aina<3 Whatever happens I'll be always next to U ! Kesää odotellessa, ei voi ku todeta että välimatkat on sieltä ja syvältä... PS. Saat aina hymyilee ku on paska päivä, oot aina sydämes ja oot aina tärkeintä<3!

Riikka on kuin isosisko, paras tukija, aina ajattelemassa positiivisesti ja kääntää väkisin suupielet hymyyn :) Viisaint mitä tiedän, kunnoitan ! Pitkäaikaisin tosiystävä ja toivottavasti on sitä elämäni loppuun asti! En vaihtais tätä kehenkää toisee, enkä ikinä edes haluu ajatella teitsist mitää pahaa! Ja oikeastaa ilman sua oisin monta kertaa ollu korvia myöten kusessa joissain tilanteissa. Tulee olee viel monii helmiviikonloppui, usko pois!<3 Välimatka on kaikkein kurjint tässäki suhtees!

Marleena Ankka Engill Eveliina Pälijärvi ! Hehe, en edes osaa kuvailla. Vähä takan, paljo edes, hope so. :) Jos täytyy riehuu ni sun kans se onnistuu. Shoppailuu, leffoi, meijä elämää. Muut ei puutu, saatana! Meijä life on meijä life. Aina jaettu juotava ja tullaan jakaa viel monta vuotta ;) Muuttos muutti aikapaljo asioita mut itseasias mun elämää parempaa suuntaa. Aloin arvostaa meijä ystävyyt enemmä.

Tingelitangelit Siiri ja Noora Parhaat tallikaverit ! Sen vaan sanon että RÄJÄHDYS! Ja näit viikonloppui lisää.. Tingelitangeli-miittejä ;)

HeheZZ. Väsymys alkaa painaa päälle ja kello tikittää jo yhtä. Reetta nukkuu tuossa vieressä... lattialla, raukka. Täytyy hakea se tähän sänkyyn.

Hyvää yötä.
<3

np: Apulanta - Maanantai
Maanantai taas saapuu aivan liian aikaisin kai
On liian helppoo olla onnellinen
Minä tiedän kyllä sen
Minä tiedän kyllä sen miltä tuntuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit saavat asiallisen vastauksen :)