What is it?

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Pitkästä aikaa ? :)

Heippa !
Bloggailu vähän keskeytyi harrastuskiireiden ja koulukiireiden vuoksi :/
Ja näin ilmoitan myös että blogista tulee nyt enemmän myös teinin elämästä kertova.
Haluan tuoda esille mielipiteitäni myös muista, kuin eläimiin liittyvistä asioista sekä purkaa omaa ahdistustani, kun sellaistakin välillä on. :/ Nimi siis vaihtuu Animals with wings of a butterflystä Life with wings of a butterflyksi.
Kesääni kuuluu monenlaisia suunnitelmia kuten esimerkiksi kaksi ratsastusleiriä, huvipuistoreissuja ja niin edelleen. Teemoitan kesäni tällä kertaa ystävien kesäksi. Viime kesä meni lähinnä tallilla ramppaamiseen, tänä kesänä aion ottaa kaiken irti. Viime heinäkuinen kummisetäni kuolema aiheutti sen, että loppukesäni meni täysin piloille oman masentuneisuuteni tähden. Nyt haluan panostaa siihen, että elän joka päivän täysillä ja teen kaikkea mitä vain voin ja pystyn tekemään.

Mutta tähän bloggaukseen mahtuu myös eläinjuttuja!
Reetta on kotiutunut loistavasti ja on talon tavoilla. Huoneeni on myös Reetan huone. Öisin nukumme molemmat sängyssäni, tosin Reetta myös hyppii ympäriinsä :D Ja pitää minua välillä hereillä. Mutta sitten kun Reetta rauhoittuu, se on yleensä pääni vieressä toisella tyynyllä nukkumassa :) Pitäisi tosin hankkia hänelle pieni koiranpeti tuohon, sillä pissaaminen tyynyille ei ole kovin mukavaa ://
Reetta on myös osoittautunut supersyöpöksi. Salaatti, porkkana - kaikki menee - ja nopeasti! :D

Omistajalla onkin tulossa hyvin kiireinen viikko ja viikonloppu. Maanantaina bänditreenit ja oikean korvalehden rei'ittäminen toiseen kertaan. Ensimmäiset rei'ät otin maaliskuussa, ja nyt otan oikeaan toisen rei'än.
Tiistaina tanssin läpimeno ja ratsastus. Erittäin kiireinen päivä.
Keskiviikkona viimeiset tanssiharjoituksen ennen lauantain esitystä.
Torstaina ja perjantaina ei olekaan sitten mitään. Jompana kumpana voisi toki lähteä seikkailemaan Myllyyn?
Lauantaina koittaa sitten Cirque du Soleil de Tanssistudio Point-esitys Turussa! :)
Ja sunnuntaina Jenni Suomisen askellajikurssi tallilla.

Koitan ehtiä ensi viikon puitteissa bloggailemaan :) Ja varmasti myös tänään myöhemmin ilmestyy jotakin... en vain tiedä mitä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit saavat asiallisen vastauksen :)